Nosaltres

 

 

Festa final trimestre – Hivern 2010

Aquí tenius moltes fotos de la festa de final de trimestre  del dia 21.

http://www.flickr.com/photos/43895508@N04/sets/72157625521380455/

Comencen el dilluns 17 de gener. Bon Nadal!

Festa hivern 2010

El proper dimarts dia 21 a les 18:00 celebrarem la festa de final de trimestre. Esteu totes i tots convidats a compartir  el que hem viscuts en aquests mesos.

Com sempre, vosaltres porteu el menjar i nosaltres posem les begudes. Si voleu, podeu posar a “Envia els comentaris allò que us emportareu per tal de no repetir massa. Recordeu que no cal portat molt menjar que després sempre en sobra un munt.

Jocs i Joguines

Finalment tenim un projecte.  Avui ens hem reunit i ho farem regularment els dimarts a les 11:00 del matí. Han vingut Ana, Lucia i Antonio.  Manoli no ha pogut vindre a l’ultim moment i Dolors i Maruja tenen problemes de salut i familiars, però segur que vindran. Alberto i Jordi ens ajudaran de tant en tant i a veure si ens retroben amb Ramon.

Hem fet una repassada als temes que havien proposat al connecta i sembla  que a tothom li agrada més es el dels jocs i les joguines antigues.

Explico que ens un treball que hauran de portar els. Jo només els ajudaré amb els temes relacionats amb Internet i tecnologies  que necessitin per portar endavant el projecte. No serà una continuació de les classes o un taller, serà un treball que faran per fer utilitzar i per tant reforçar  tot el que ja han  après.

Què faran al projecte

Explicar quins jocs i joguines feien sevir. Això permetrà desenvolupar el coneixement de les eines d’escriptura i potenciar la seva expressió. Estan molt amoïnats amb el tema de l’ortografia. Ja ens en sortiren entre tots.

Trobar com han evolucionat aquests jocs i joguines, si encara existeixen o com s’ha adaptat al pas del temps. D’aquesta manera podran practicar la cerca i documentació fent servir Internet.

Construir alguna d’aquestes joguines. Ana veu que es possible construir alguna de les joguines que es feien servir. Això permetrà explicar i documentar el procés de creació, fent que desenvolupin narracions i s’apropin al mon audiovisual.

No tancar el projecte a les persones del grup. Es poden demanar experiències, records o coneixements a coneguts o familiars. D’aquesta forma obrin a la participació d’altre gent. En aquest sentit aquest projecte podria tindre continuïtat després de la gent d’aquest grup.

Fer una visita, queda molt clar que de treball, al museu de la joguina de Figueres. Aquest serà un element de reforç del grup i una bona forma d’explorar com fer un treball extern.

Quan i com es farà

Abans de les vacances començaren a definir el treball. En aquesta primera fase en d’establir on farem el treball. Com que a passat molt temps des de l’acabament del connecta i una molta dispersió a l’hora de comunicar-se. Estan fent servir el correu, la Ning i el telèfon sense massa ordre. En decidit que tornen tots a la Ning del connecta com punt de treball comú. Encara que això suposi tornar a explicar una mica el seu funcionament. Si volem canviar d’eina ara que el futur de Ning no està clar, també podria ser un moment per fer el canvi.

Després de les vacances començaren amb el contingut de la feina i sembla que desembre seria una bona data per tindre com objectiu d’acabament.

Els he mostrar les primeres fases del proyecto de la revista digital i ha servit  molt bé per visualitzar quin serà el resultat final de la seva feina. Hem fet paral·lelismes entre la Ning de la revista i la del Connecta, com joc de treball i com element per centralitzar tota la informació.  El bloc de la revista es un bon exemple del resultat final i la part pública del seu treball.