Nosaltres

 

 

Cameroid

Per fer les fotos del nostre bloc, hem utilitzat una aplicació “on-line”. Vol dir una web a Internet que ens ofereixen un servei que abans només podia fer un programa instal·lat físicament a l’ordinador.

Aquest servei es diu Cameroid i només necessitem una càmera web al nostre ordinador per fer les fotos. La majoria dels portàtils la tenen. Hem buscat al Google cameroid i hem anant a la la web http://www.cameroid.com/. Podem fer fotos directament o afegir efecte especials i guarniments molt divertits. De moment està en anglès però es molt fàcil de fer servir.

Imagen 3

Hem d’escollir la pestanya Snap que vol dir treure una foto. Després d’una estoneta carregant sortirà un missatge que ens demana permís per fer servir la càmera del ordinador. Son molt educats. Hem d’escollir Permitir.

Imagen 2

Ja sortim a la pantalla!. Podem provar els diferents efectes, amb els botons de la dreta. Recordeu-ho mirar a la càmera i somriure. Quan ja ho teniu cal que premeu el botó de la càmera; 3, 2, 1 i la foto està feta.

Imagen 4

Imagen 5

Si no ens agrada la foto només hem de prémer la paperera. Les altres opcions son  guardar la imatge a un galeria pública, imprimir i la que ens interessa  Download a JPG file que desa a l’ordinador la foto feta. Sortirà aquesta pantalla:

Hem d’escollir Open per tindre la nostra imatge. Depenent del navegador que fem servir i de la configuració del nostre ordinador el procés pot ser diferent, En general hem de fer “Guardar” i si poden escollir fer-ho a un lloc i amb un nom que puguem recordar després. Si no ens demana res la imatge es guardarà a la carpeta Descargas i tindrà el nom “snapshot.jpg”.

Per veure si l’hem fet bé anem a Mis documentos->Descargas. Es convenient canviar el nom de “snapshot.jpg” a un més fàcil de recordar. Per fer-ho botó dret del ratolí  i escollir Cambiar nombre.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>